Creative Europe Media MK

Како да аплицираш

За инструкции во однос на апликациите контактирајте ја канцеларијата на Креативна Европа за потпрограмата МЕДИА, при Агенцијата за филм на РМ.

Контакт: МЕДИА Деск МК

Агенција за филм на Република Македонија
ул. 8 Март бр. 4, 1000 Скопје, Македонија
тел. +389 2 3224 100 / факс. +389 2 3224 111
www.ced.mk / www.filmagency.gov.mk
Владимир Стојчевски - Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.